Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår bra?


Allt är bra

Allt är bra
Jag mår bra
Bara bra
Och till slut
tror också jag
på det.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam