Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ena sidan krävas för att den andra ska kunna överleva.


Odjuret

Tystnaden finns där oljudet drar andan
- Odjuret som inget annat är
än du själv.

Tystnaden är också
de mellanrum som finns
mellan dig och den du är
utan att det störtar dig
utan stöd finner du
avgrunden under dina fötter.

Det är du som är tystnaden
mellan dina steg finns
det avstånd som utgör
resan mellan dig och odjuret
och du faller.

Du skrämmer inte längre dig själv
inte heller någon annan för
du är ett odjur som tystnat.

Och där du finns
finns tystnaden,
inga oljud,
bara ett ensamt djur.




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 10:53



Bookmark and Share


  Joni Stam
Det inre är det skal som omsluter dig i all tid framöver. Det finns ingen frist, finns ingenting som är av samma dignitet än det inre som är din själs gjutform

2017-09-16

    Sefarge VIP
Spännande text
Att botanisera
I sitt inre med
Tack!
:}
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam