Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett slut är blott en ny början.

"Jag sluter mina ögon, stänger mörkret ute.
     Orden i mina tankar förbyts i ljus och bilder, formar nya visioner.
     Ett slut får bli en ny början.
     Det är så jag finner en fortsättning."

Ur Det Vita Snäckskalet av Björn Solum

 




Prosa av Björn Solum
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-16 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum