Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pessimisten blir gammal




tvärtom vad många tror
och låter sig itutas
är det" pessimisten"
som drar längsta stråt

jagar aldrig upp sig
han är redan som död




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2017-09-16 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP