Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENBART FRAMÅT

jag vil inte se några repriser

på det där jag lämnat bakom mig

Du som ser allt det som inte vi ser

tack för detta nya liv med Dig!

 

jag fick nog utav tillbakablickar

jag har flytt frånflashback avenue

inga märkligheter, inga kickar

inget av det gamla är som Du

 

 

man kan lära sig av sina felsteg

ältas de så bryter de dock ner

jag vill aldrig mera göra avsteg

från den Gud som lyssnar när jag ber

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/9  2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2017-09-16 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst att slippa se tillbaka när en evighet med Gud är så mycket bättre!
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP