Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara jag

När jag var liten
Var jag ivägen

Och allt är ditt fel

Jag var fet

Jag växte upp
Jag blev smal

Men fortfarande fet
Fortfarande fel

Värdelös
Ful
Äcklig

Kämpat
Smal
Normal !

Systra mi

Då har jag felat
Denna gång anorexi?


Över ett år
Jag har lyckats

Precis som ni
Precis som man ska

Varför duger jag inte?

Jag vill vara duktig
Jag vill vara bra
Jag vill vara jag




Fri vers (Fri form) av Zandra
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 17:27



Bookmark and Share


  Julio VIP
känslosam
2017-11-12

    Peter Söderqvist
En text som gör ont att läsa.
Den berättar så mycket.
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Zandra
Zandra