Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MEJ

 

 

 

 

ett gruskorn finns
behandla mej varsamt
och låt det växa

så ska jag öppna mej

och du får
min vackraste 
pärla

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-16 17:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
briljant!
2017-09-18

  Marianne Räf
Härligt !!
2017-09-17

  ULJO
Så sanslöst vackert
2017-09-17

  Quasimodo
Precis så ska det vara och blir en vacker gåva!
2017-09-16

    ej medlem längre
Vackert!
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP