Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chockeras

 

Chockeras varje dag 

av att vänner dör

att livet inte är en självklarhet

 




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-16 18:28



Bookmark and Share


  ULJO
En del av livets avigsida
2017-09-17

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vår största gåva

är oss endast till låns.
2017-09-16

  KYREUS of Sweden
Förstår.
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP