Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst att lätta då...

När jag släpper kontakten
med negativa människor
vill jag inget illa alls
det är bara så
att minustrycket
har blivit för mig
en alldeles för tung
börda att bära...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-16 21:16



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
´minustrycket' -begreppet mitt i prick - fint skaldat!
2017-09-20

    Maria Malm
Klokord!
2017-09-19

  Salvation Pepper
Något man borde lära sig att våga redan som barn. De är skadliga.
2017-09-19

  L.byström
Sant!
2017-09-18

  limerick
Mentalhygien, klokt och fullt förståeligt!
2017-09-18

  ULJO
Förlösande detta för själen
2017-09-17

  lodjuret/seglare VIP
Själv drömde jag om att Sverige låg under med nitton mål i en match i fotboll. Av någon anledning trodde jag inte på 'oavgjort'. Där var det nog 'iskallt'. Kanske var de bara negativt inställda till sporten. Det är nog så med poesi också. Om vågen är 'antik' och det ligger nitton kilo i den ena skålen och ingenting i den andra. Det känns som en 'uppförsbacke'.
2017-09-17

    ADI Nehlin
Det kan det verkligen bli, väl skaldat
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt