Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss

Allt som varit
jag kan rada upp hur mycket som helst
det tar aldrig slut och kommer alltid tillbaka
jag orkar inte tänka mer
och jag vet inte om du orkar höra mer
kanske att inga fler ord behövs mellan oss nu
kanske att allt mellan oss bara är bra nu




Fri vers av Ananas
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-16 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas