Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa


Passa
duga
vara till lags

va fan
ska jag passa
ändra MIG för att DU ska vara nöjd?

Glöm det
duger inte den jag är
det jag gör
det jag sliter för att klara av
då är det fel på dig

du får leta annanstans
utnyttja någon annan
trycka ner och suga ur energin

jag passar utmärkt
mina närmaste
mina riktiga vänner

om jag måste passa dig....
säger jag bara ....
PASSA DIG.....




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 04:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att dansa efter någon annans pipa är aldrig acceptabelt, man måste sätta gränser.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP