Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens drömmar

Diktjaget jagade omkring

hela natten

men fann inget

i sina drömmar

värda att skriva ner




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP