Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är ett as men hon är oemotståndlig



Vem är hon som rattar min kropp
hon är så cool
fräck och vågad
säger allt


vem är hon som omskulpterat mig
som har fått min kropp att sträcka sig
ett ogräs i rännstenen blev en solros mot ljuset
vem är hon som förändrar mig


jag har alltid haft samma ansikte men hon
gör något mer med mig
hon förtrollar
hon halar in och spottar ut
hon är

oemotståndlig


med henne i kroppen
går jag catwalk på gatan
håvar in blickar som rosor slängda på scenen
jag gör vuxna män nervösa
jag gör smarta kvinnor imponerade
jag är så
mycket
med henne i mig


-


jag borde sluta bli förvånad över vilket as du är sa han
glittrande ögon
innan han tryckte ner mig på soffan
händer och stön överallt


jag var ett försiktigt barn
eller
ett barn med dåligt självkänsla
när det gällde pojkar och kärlek
pojkarna i klassen drog aldrig i mina BH-band
jag var aldrig etta på någons lista,
inte ens med, oftast
och jag blev ignorerad på spanskan
bara de söta tjejerna fick ¿Quieres joder?


- kontrasten -
nu får jag vem jag vill
det är svårt att tro att jag kan styra över en sådan
förmåga
kärlek och sex och trånande
sånt händer ju inte sådana som jag,
det har jag tatuerat inuti bröstkorgen


igår kväll
trappan på Excet
hans händer på min rumpa
(fast de inte borde vara det)

jag spinner
vinner över en ny omöjlighet med hennes hjälp


dominera mig
lämna mig helt i dina händer

låt mig få spela rollen som så åtråvärd
att du förlorar all vett och sans


det är precis så det är
hon är för bra på att spela rollen
hon är de allra bästa sidorna av mig
uppskruvade på tjack
och folk går på det


ibland
går till och med jag på det






Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-17 09:23



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Det som beskär som liten
krossar ofta hela skiten

Ren reflektion från min tolkning...
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

mögel