Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Las Vegas

Jag flyter på en ring.

Solens strålar skiner.

Inga bekymmer.

Spel och dobbel har förskjutits.

Svettiga kroppar på vandring.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bild ur verkligheten.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP