Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotarbete

Tänk att nästan helt missa målet
mitt i steget
Snabbt tänka om och känna tyngden
landa meningsfullt.




Fri vers av Feminaz
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2017-09-17 09:26



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Verkligen aktuell text nu när så många politiker fått trampa på falluckan och får se sig om efter annan verksamhet
2017-10-15

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
att oramla
är nästan orimligt skönt
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz