Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran

En energi som skall förlösas.

En strimma.

En vindpust.

Om jag bara visste.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 09:30



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Tack
2017-09-17

    ej medlem längre
Tack för en text som berör tanken.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP