Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då, blir allt bra !


Om han älskar mig !


Älskar han mig ej ?
Tog jag så väldans fel ?
Mitt huvud känns pantat
å nött. Världen är ett
Rackarnäste å jag vet
inte min plats i det! Hur
ska jag överleva natten ?

HUR kan jag tro att de
i TV ser å hör mig ? Det
verkar, ju, faktiskt som att
de GÖR det ! ÄR jag
galen - eller, bara, ovanligt
vettig, som ifrågasätter det
aggressiva Systemet, som nu är.

Tror att Fán är en bortskämd
kvinna, som satt sig själv i
främsta rummet å kuvat
hela Världen under sig i alla
år... Denna hennes Makt,
fordom, är nu satt ur Spel å
allt söker nu hitta hem ...

Allt har varit bara skit i
Evighet! Åtminstone för mig!
Måste bryta upp felaktiga
mönster ! De, som hindrar
min Kärlek att fullbordas.
Åh, om han älskar mig, då blir
det bra, -- det vet jag !! ;D)







Fri vers av Marianne Räf
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-17 09:43



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Må kärleken komma till dig!
2017-09-18

  Blomma-Stjärna VIP
Mänsklig och djup och med den där speciella Räfen-glimten av distans och humor mitt i världens rackarnäste!
- Vi är nog många som hoppas med dej att din älskade älskar dej - eller att det kommer en ny bra en som blir din älskade!
2017-09-18

  Fulbergarn
Att man känner att folket i tv hör och ser oss behöver inte bero på galenskap. Det är nog snarare känsliga sinnen som jobbar ihop. Och ibland tycker jag mig höra jag vad folk tänker, påfallande ofta när jag kör bil! Skön Söndag på dig
2017-09-17

  ULJO
Hoppas, hoppas för din skull.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf