Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckohjulet under bar kvist.





Även den inbitnaste
Ateist kan tappa sin
Sin egen otro ibland

Och Börja smygbe
lite till ovan

Och så vinner man
Stort på Hästar

Och finner sin livs
Älskling

Tack store Gud

Tills lyckan dör
och Kärleken drar

Och pengarna sinade
ut till höger o vänster
Till slut vart Inget kvar

Och man ber o ber
Nästa gång ska bli
annorlunda

Men ingenting händer
bara elände o misär

Äsch helvete det var
Ju bara tur ändå


. ..Lika bra att vara Ateist
ändå, vad som än händer.

Och slippa bli blåst
och förlora sin tro
Hela tiden.

Fast man kan ju aldrig
så noga veta, innerst inne
hmm. ..

Det är nog det som är livet
På en pinne

Vilken del av hjärnan
Som skall styra ens sinne

När fantasin går ut
Och logiken kommer in

Måhända är Gud själv
Ateist och inte tror på
Gud bara på beräkningar

Om alltings kommande
gemensamma förhållande
Till Närvaron i Evigheten

Med oss människobarn
Vajande på vår lilla kvist. ..

Med bultande hjärta






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 11:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, ett sånt liv! Sån tur man har otur att man aldrig vinner storkovan på lotto! ;)
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP