Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I landet av drömmar finns den du tror på.


Be live

I landet av drömmar sjunger söndagen helt
själv, blir inte verklig igen, vem vet morgonen
känslan och önskan, håll ut, början till slut ett.

Hoppet
fröar be live..

I landet av drömmar
sjunger söndagen helt
själv, blir inte verklig igen.

Hoppet
fröar, be live..

Känslan finner, tidigt tålamod
och kärleken tidiga morgonen.
Håll ut, längtans trånande slut,
Hoppet
fröar, be live..

I landet av drömmar
finns, den du ber till
i landet av drömmar
sjunger söndagen helt
själv, blir inte verklig igen.

Be live.

"Be live"
-Så nu har jag försökt skriva en låt,
hoppas, tror ni dom vill ha mig nu?
-Alltså, så lätt är det inte.
-Men jag kan ju sjunga den här på poeter!
-Nej, snälla, skona oss från din, röstprover.

-Varför vill du så gärna ha ett bands-inträde?
-I love them, som en fix idé till något roligare.

-Fattar ni..grejen?!
-Okej....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP