Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna tindrar i mina kupade händer

Tassande bara fötter i nyfallen snö. Sakta ur din nyvakna dröm. Ditt väsen i den porlande bäck vi dansar tätt intill till den ballad som stjärnorna nynnar för oss.
Att älska som gudinnor tills morgonen gryr.
Är det en utopi i sagans kyss?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP