Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bobby Fischers tragiska geni




pappan försvann i tomma intet
var som död för Bobby
levde i honom som en Stalker
alltså måste han dödas

schacket en kulspruta och
ett sökande efter sanningen

han utvecklade svår paranoia
odräglighet
ensamhet

som sin far
alias Boris Spasskij

oupphörligen funderandes på nästa drag
i livet
hittade det aldrig

det går inte att fånga sina egna spöken

var han rädd för att förlora eller vinna ?
till slut finns det ingenstans
att ta vägen

inte ens med sanningens hjälp

vi är
och förblir
hjälplösa






Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP