Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är -nu- i Helvetets Tid.


Vill EJ till Askans Rike!


Det är en stukad
värld vi lever i.

Jordklotet är hotat
av inre å
yttre krafter !

Men, - kanske - överlever
såväl planeten, ---
-- som mänskligheten....
Vi behöver livet och
den grund det vilar på.

Som i en dröm,
återuppstår de döda ur
förstörelse å förgängelse
på Krigens slagfält.

Nya uppväxter stundar.

Städer brinner, men
sambanden mellan koma
å varseblivning - klarnar.

Ville jag hit? Vet ej !
Men, nu vill jag fortsätta....-

Vill EJ till Askans Rike!

Varför är vi här ?
Ska vi, då, aldrig
bli lyckliga i
hjärta å kön?!

Måste få mer Koll --
på vad som händer !

Allt är, ju, vansinnigt!
Kan inte låta Satan
ta över, igen !!!!
I Helvetets Tid! Som,
i å för sig, kan ha
Lösningar av Mkt !!

Tror ej på Världens å
Människans försvinnande!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-17 15:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man önskar verkligen att människan ska förstå vad hon håller på med och ändra på sig så att vi och världen kan fortsätta att finnas till...
2017-09-23

  överlevaren VIP
Anden lever vidare....du är evig!
2017-09-18

  ULJO
Det verkar faktiskt som att satan styr livet här på vår jord, så som det blivit.
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf