Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Södermalm söndag em 17/9 2017


Klagan utan gensvar

En äldre man kommer gående på Gotlandsgatan med en rollator

Helt plötsligt dyker det upp en medelålders man iklädd en röd quiltad jacka

Följande dialog utspann sig därefter:

Det är bra att ha en sådan vagn framför sig, så behöver man inte anstränga sig !

Svar: Ja fast det värker så i armarna när man ska föra fram den

Ja man blir aldrig nöjd !

Svar: Och jag har vänt handtagen ibland för att det inte ska värka så, men det hjälper inte mycket

Ja det räcker nu, säger mannen i quiltjackan och skrattar

Sedan försvinner han in på Konsum; säger hej då, och försvinner med ett glatt leende




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 16:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kom igen om 50- år
Röd-Jacks mannen!
;)
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP