Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jadu....


Wicked game.

(What a wicked game you played to make me feel this way
What a wicked thing to do to let me dream of you
What a wicked thing to say you never felt this way
What a wicked thing to do to make me dream of you)

Jag drömde om dig inatt.
Vi åkte med din nya båt.
Vi badade i en vik.

Jag drömde om dig inatt.
Jag försökte göra mig cool inför dig. 
Men misslyckades kolossalt. 

Jag drömde om dig inatt.
Och du kysste mig. 
Du log mot mig och du kysste mig.

Jag drömde om dig inatt.
Och i en sekund kysste du mig.
En sekund sen kom verkligheten i kapp.

Och den darrande känslan din kyss gav mig satt i hela dagen. 

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-17 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan