Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan.

Tre
två
ett
jag hoppar i det stora blå
först en chock
till ett lugn
en trygghet
här nere vill jag stanna ett tag

Dova röster undrar
ytan blänker
längtande lungor
och dova röster som undrar

Upp
uppe på den solbrända klippan
Tre
två
ett
ska jag hoppa i det stora blå?




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-17 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jävla bra!
2017-09-18

  petter rost
Ett livshopp – ut och ner i det stora blå, det icke förutbestämda. Men där finner du en trygghet och det är din styrka. Och jag känner ingen oro inför att du kanske hoppar igen, tvärt om: jag vet att du vinner på det!
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK