Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...så uppfyllen I Kristi lag. Inspiration Gal. 6:2 Bild Daniel Forslund. Min sonhustru hjälper här sin nyopererade pappa att installera luftvärmepump i Arkansas USA.


Bären varandras bördor


Så viktigt

att finnas

där till hands

då det behövs




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-17 18:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord att alltid komma ihåg...så bra...
2017-09-23

  Eva Helene VIP
Jaa, verkligen! Fint!
2017-09-19

  Salvation Pepper
Gott!
2017-09-19

    ej medlem längre
Ja alla behöver hjälp ibland!
2017-09-18

  Niliboy
Riktigt fint Bibbi, blees you and your's !
2017-09-17

    ej medlem längre
En välsignelse!
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP