Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten inspirerad av utsago från en poliskommissarie i Göteborg i kvällens tv


Utanförskapet

Utanförskapet är rena fanskapet

Det är grogrunden till våldsbejakande terrorism

bland invandrade;

och utanförskapet bland inhemsk befolkning

leder till rekrytering hos SD

vilket kan skapa spänningar i samhället




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2017-09-17 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP