Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är en lögn

Och jag ser nån tjej som åker på samma linje hem till dig
Den jag brukade ta
Bärandes på ett skivställ
Sent en vardagskväll

Jag hade svarta jeans nästan jämt
Nytvättat hår, allt var ju så självklart igår?

Jag flyter bland soporna i Medelhavet
Spolar i land på någon strand ibland
Någon hittar mig som en slipad bit av glas
Men med skärvorna kvar
Säger till sina barn "plocka inte upp detdär du kan skära dig!"

Något nyförälskad par plockar upp mig sen och tänker, undrar vem som fick flaskposten

Om jag kunde svara skulle jag sagt
"Alla. Alla som ville läsa"




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-17 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans