Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Mästaren om Schack"

Efter tolv drag
ska man ha utvecklat
sina pjäser

Tornen ska ha
kontakt med varandra

Då, först då,
Ska man rikta blicken
mot att anfalla
sin motståndare,

sa Fide-mästaren

© Christer Johansson 2017-09-17




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-17 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP