Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


"Självinsikt"

Man spelar upp
vinstställningar,
som en mästare
med lätthet,
skulle vinna

Problemet är bara,
att man i det läget,
går vilse i tundran,

sa amatören

© Christer Johansson 2017-09-17




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-17 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP