Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig som du vill för jag vill, allt



din smutsighet
så tilldragande
du är också rapp i käften
hårdhänt,
drar mig i håret,
viskar snusk i örat

jag vinner
jag var ju inte bra nog,
inte intressant nog
inte sexig nog men jag vinner nu

du är så rädd för förbindelser
jag är inte rädd för någonting
inatt vill jag stöna
njuta av att någon som du
trycker ner mig på balkongen
trycker dig in i mig
jag kommer inte fastna på dig
jag vill bara ha

någon som dig
mot mig

din åtrå är min åtrå
du kallar mig allt det jag vill vara
och jag tar emot

allt





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-18 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel