Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arkivet

Vi ska dö och handläggas
sorteras undan
tillsammans med andra
människor
lämnade med om ändå inte
borde och varför
       alla trilskande hyllor berättar
akterna ska användas
den kravställningen
själva gnisslet;
är kvardröjande
likt påslaget
från chefernas chef




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det enda som är säkert i livet är ju döden...trist att hamna i ett arkiv, men bra beskrivet...
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP