Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I periferin, kanske?


Visste jag då
när vi vandrade omkring i Stare Miasto
kollade presenter till dina föräldrar
visste jag då
anade jag ens

vi satt på Café Nero
skrev och redigerade bilder
väntade på bussen
redo att åka hem och
fortsätta våra liv som vanligt

visste jag redan då?
jag vet att man
rosémålar allt gammalt
men jag minns inte att jag var
hysteriskt lycklig då

du var så sur nu för tiden
så himla ingenting
tidigare hade jag börjat
bryta mig loss
jag trodde bara så himla mycket
att vi skulle fixa det
i slutändan

när vi sov på flygplatsen
visste du då att du var
timmar från att förstöra allt
eller
ja
du hade ju redan förstört allt



*


men jag
sov tryggt på din bröstkorg
tänkte att
vi flyger åt samma håll idag

hemåt, till varandra




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 09:54



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Med det slutet hugger dikten verkligen till.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mögel