Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden är fortsatt stor men...


Dag före ny skolvecka i USA


Då jag såg

denna fina

familjebild

tänkte jag:


Vilken

omställning!


Saknaden är

fortsatt stor

men det går

bättre dag för dag...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-18 10:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tur att tekniken finns så att man ändå kan ses ofta, trots avstånd...
2017-09-23

  Ess VIP
<3<3<3<3
2017-09-20

  Eva Helene VIP
Förstår känslan mycket väl! Men ibland är det bra med den digitala tekniken - tänk så fint att få följa dem med foton och annat.
2017-09-19

    ej medlem längre
När saknaden får lite tröst - så gott!

2017-09-18

    ej medlem längre
Fint att det känns bättre då!
2017-09-18

  Niliboy
Ja, vi har våra kära som vi månar om, men de verkar ju ha det gott!
2017-09-18

  walborg
Vi finns närvarande i minnen och känslor och det är så fint att det får vara så.
2017-09-18

  mare VIP
Förstår dina känslor
man har varann
oavsett avstånd
kärlekens band
binder samman!
2017-09-18

  aol
Kram känner igen känslan.
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP