Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lösenord

I dagens samhälle

är det extremt viktigt

att känna till och komma ihåg

livets lösenord

för att kunna ta del

av allt som livet ger




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 13:23



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja suck alla dessa lösenord att komma ihåg!
2017-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP