Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig





Jag blir mig hela tiden.
Allt mer blir jag mig.
Kanske är det detta som är meningen med livet.

Av alla de rötter jag drar upp
som inte ska vara här,
av alla de sparade frön jag sår
- blir jag.
Detta mig.
Jag själ(v).
Allting börjar om,
som en vår.
Allting kan dö,
som en höst.




Fri vers av dansamedvargar
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-09-18 14:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
känner samma sak
2017-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
Ständigt evolverandes samt återskapandes Gudinna
2017-09-21

  Chawa VIP
Tänkvärd text om att ständigt välja att bli sitt bästa Jag den tid vi är förkroppsligade i Jordedrömmen. Vi blir det vårt medvetande sår...
2017-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Tänker ibland att det innersta jaget är som en trädgård, ständigt arbete att bevara det fina, ta bort det som inte skall vara där!
2017-09-19

  Maria Sundelin VIP
Tankesnurr
2017-09-18

  Blått Norrsken VIP
Mycket fint skrivet i att hitta sig själv och dess styrka och mening i detta.
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar