Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALLADEN OM TOM DOOLEY/TOM DOOLEY/THE KINGSTON TRIO(smakpr(-

R: HÄNG INTE TOM DOOLEY HÄNG INTE HONOM NU...(kommer så småningom)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ingvar Strisell VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2017-09-18 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Strisell VIP