Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots all djävulskap..


Levande Lust


Röda lingon för
min Inre blick,
likt syrligt blod.

Smak av Prins Wilhelms
låda i munnen. ------
Godare har jag käkat!

Har kämpat emot
svår nervositet,
hela morgonen.

Inte roligt å
falla i tvivel på
att allt är all right!

I Massmedia
dundrar det om hot
mot Fred å Välfärd!

I andra länder
verkar Helvetet
vara löst. - - -

F.ö., döljer sig
Allvärlden för mig.
Sammansvärjning ?!

Ibland, sviker
Inspirationen å
diktaranden våndas!

Jobbar hårt med
poesi ! SLUTA kalla
det för en 'Hobby'!

Men, - trots all djävulskap,
så fylles mina Sinnen av
ljuv, levande Lust !! (:






Fri vers av Marianne Räf
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-18 16:07



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Du har en ljus tro, trots elände och mörker!
2017-09-18

    ej medlem längre
Bra Marianne! Du är en oförtröttlig optimist! Fin avslut trots det jobbiga!
2017-09-18

  ULJO
Men, - trots all djävulskap, så fylles mina Sinnen av ljuv, levande Lust !!

Underbart att höra Marianne
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf