Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens rand

Tänk att få försvinna in i nuet,

att istället för alla om och men vila i tiden.

Tänk att få vada i friden, få känna sanden under fötterna men också effekten av allt som pockar på.

Vågorna som skvalpar, tidens rand kan mycket väl vara en strand.

 




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-18 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise