Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En udda årgång.


Född --52 !


Är en 52:a. Det var
länge 1900-talets lägst
rankade årgång. Närmast
över oss hamnade 73:orna,
min sons årgång. Till slut
kom 99:orna underst.

Vi var småglin för 40-talisterna.
Farbröder å tanter för 60-talisterna.

Jag hade otur med skolklasserna!
Tjejerna var hånfulla å grymma!
Killarna var osexiga å djävliga!

Minns, att Allt brakade ihop
för mig -- 1968! Var 16 år.
Århundradets Värsta Nervkollaps!
Följdes av självmordsförsök i panik, -
- å påbörjad medicinkarriär, som
håller i sig, än ! Förstått, erfarit
att psykmedicinen är kanoon ! Om,
jag är utan den, ett tag, mår jag
skitdåligt. Så, ta inte bort den !!

Förstår, - mer å mer, - att min - -
Generation har ständig kontakt med
varandra. Många känner många !
Men, jag känner Ingen! Undra på,
då, att jag har mina egna åsikter å
Slutsatser om Tingens Ordning....

Att alla, gemensamt, uteslutit mig,
gör att de missat kunskaper jag har !







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 19:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Många är födda detta år och alla har olika levnadsöden...
2017-09-23

  överlevaren VIP
Bra, du har mycket att ge och det är deras förlust!
2017-09-18

  ULJO
Peter Haber, Robert Aschberg och Efva Attling är födda detta året så du har celebert sällskap vännen
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf