Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, vi skyndar oss


Vi åker till början av drömmen
om den platsen finns.
Och när du sprakar av högspänning
tror jag att vi är nära nog för att veta
varför avslut alltid kommer för tidigt.

Du ville bara se hur det skulle vara
att inte tänka längre än det vi såg.
Så jag höll blicken stadigt mot marken
för att äntligen vara den som hann fram.




Fri vers av abobby
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abobby
abobby