Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har flyttat hem

Regnstänk på min kind
Eller var det en tår som föll?

Står och iakttar
Regnet som faller
Faller för vännen
som flyttat
Hem...

Stannar en stund på vägen
Torkar en regndroppe
Från kinden
Ser mig om
Men din plats är tom

Du har flyttat hem
Bort från sjukdom
Bort frå Kval
Bort från ångest
Nu får du vila ut
Kvar är vi
Kvar är minnet av dig
Men tom är platsen som var din
För du har flyttat
Hem...






Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-18 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fint skrivet
2017-10-26

    carinamnm
Så fint skrivet om en vän. Kram till dig min vän <3
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion