Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord


Nu kan det inte bli värre!

Vid kriser:
Tänk på Astri Taubes visdomsord
Börja om!
Skapa något nytt och bättre!




Övriga genrer (Aforism) av Ingegerd svedin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-18 22:36



Bookmark and Share


  aol
Sant.
2017-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord av en fantastisk kvinna!
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP