Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnelighet


hela du lyser av gudinnelighet
hela du lyser av magiskhet

hvilken man som helst kan medhålla kring det
jag är bara en utav dem, du bör alltid få ha fler

det får ej finnas några begränsningar på den kärlek
njutning, lusta, du kan känna, få, erfara

du bör alltid få mer
du är en gudinna























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-19 00:08



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Jag anser att ordet Gudinna får en kvinna att känna sig trygg skyddad eftersom allt som är helig brukar respekteras mer o man låter vad som är helig vara sig själv. Det är vad jag tycker
2017-10-14

  Öknens Ros VIP
Kan jag få komma ner från piedestalen nu, jag är hungrig....;)
2017-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Visserligen känns det hårt, ej bara som just svårt, att vara Gudrun Skyman, men hellre än en man, bäst gör sig gärna svaret vårt.

(Den mer mänskliga sorten stavar sitt efternamn med sch före y)
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP