Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kairos

Hon tänker på möjligheten
att de skulle hinna
upp henne

nästla sig in i hennes nu
alltså plötsligt finnas i hennes
absoluta närvaro


en infektion
smittande verbalt
penetrerande inbillat immuna system,
in i de mest välskyddade utrymmen

hjärtats fyra kamrar
magens mjukrunda botten och
bröstets alla hålrum


att dom skulle hinna upp henne
förstöra den korthusuppbyggda verkligheten
med en blick, med nästan ingenting

minsta andetag bara och allt
skulle rasa.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio