Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hur jag påminns

Du

i mina färger;
nästansvart och
gråblått

i min blick -

i hur jag ser
på världen

känner dig längst alla
mina skarpa kanter.



Du

i mina händers form
fingrarnas sätt att forma sig
kring -

dina livslinjer
längst mina.



Du

i mina klackars klick-klick-klick
mot asfalten
precis som dina
när jag fortfarande gick på platta skor men
gillade det att alla kunde höra oss komma

nu
när du är borta
hör jag dig
i takten.




Fri vers (Fri form) av Crucio
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crucio
Crucio