Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prins grodan Boll och läbbiga Lisa


"Slutet gott allting gott"




Grodan som blev Prins
Till sist. ..
Gillar nog henne ändå

Trots att hon fått vårtor
i mun av allt pussande

Bara han får äta lite
Flugor till efterrätt


Sedan kan de ju alltid
gå på utflykt med sina
Rollatorer tillsammans





@@***
Sefarge




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-19 05:21



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Fint avslut!
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP