Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandens mussla

 

Under musslans

våta skal

 

vilar pärlan

på den mjukaste bädden

 

i en natt

när månen lyser

 

över havets vik

med doft av tång




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 362 gånger
Publicerad 2017-09-19 05:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
inte alla ögon ser
pärlan
du gör det

denna bild är
just det
caligrafi
är

2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP