Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blev så glad

att hon började studsa omkring på gatan
Hoppa hit och dit, upp och ner och in och ut
Hon ville inte tro att det var sant
Men det var det
Hon hade vunnit på lotto till slut med alla sina
turnummer och på kuppen blivit miljonär
Bara sådär
Själv var hon chockad och tänkte högt för sig själv
Vad fan är det här
Måste rätta raden en gång till plus nypa mig själv
för att vara helt säker på att jag inte drömmer
Aj!
Det där gjorde ju ont ju
Så då måste det betyda att jag är vaken
Och raden är rätt
Yippie
Det måste firas
Men vem ska jag våga säga det här till
Vet inte
Bäst att jag så länge håller vinsten lite hemligt
för mig själv
För man vet ju aldrig…

Hon blev så glad!

Ken Cassel
19/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-19 07:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, då får man säga grattis till henne...-))
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel