Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid åsynen av ett grässtrå


Det viktiga

Det viktiga är inte
hur stort och tjusigt något är
i medias och sociala medias ögon.

Se grässtrået!
Banalast av banala.
Det finns överallt.

Men vad kan det symbolisera?
Det böjer sig under stöveltrampet.
Men det reser sig alltid.

Envist.




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 07:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Text om ett strå vassare, som av solens sken o 'gassare', som skönt men ganska smått, hellre grönt än blått, kanske ingen som svassare.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP